FAQ

Frequently Asked Questions

Een virtuele rondleiding is een compleet 360-gradenoverzicht van een ruimte waarmee een gebruiker kan communiceren. Met een goede virtuele rondleiding voelt de gebruiker alsof hij in een ruimte staat, zijn bewegingen binnen het gebied regelt, in- en uitzoomt, waardoor hij zich kan concentreren op interessegebieden.

We laten in het algemeen ongeveer 20 minuten per 360° virtuele rondleiding toe, dus het opnamesysteem zelf is relatief snel. Terug in de studio brengt elke tour enkele uren door in de productie om de beste resultaten te garanderen.

De ruimte moet zijn zoals je het aan je publiek wilt laten zien! Daarom raden we aan om lelijke voorwerpen, zoals bakken, jassen of stapels papierwerk, weg te ruimen. Windows moet mooi en schoon zijn, enzovoort! We zullen specifiek advies geven voor de shoot, maar maak je geen zorgen, het gaat niet verder dan een schone en opgeruimde site en tips om je ruimte er goed uit te laten zien!

Een virtuele rondleiding die relevant is voor de kijker, kan zowel helpen bij het opbouwen van een merk als bij het verkopen van een product, door de ruimte of producten te tonen die het beste uw publiek zullen inspireren. Ze stellen u in staat uw publiek dichter bij u te brengen.

Om binnen een 360° Panorama of Virtuele Tour rond te bewegen, klikt u met de linkermuisknop ingedrukt in de afbeelding en sleept u de muiscursor in gewenste richting die u wilt bekijken. Gebruik voor meer informatie, voor wat betreft de uitgebreide mogelijkheden, de ingebouwde help functie.

Dit hangt af van de complexiteit van de Virtuele Tour; maar we hebben rondleidingen gefotografeerd en geproduceerd die wij op dezelfde dag hebben afgeleverd – hoewel dit niet ideaal is! Praat met ons en we kunnen u een duidelijke indicatie geven van hoe lang uw project waarschijnlijk zal duren.

Ja, door onze speciale manier van fotograferen ontstaat er een volledige panoramische bol. Dit betekend dat de volledige omgeving (360° x 180°) in beeld wordt gebracht. Dit inclusief het gebied waar de voet van de camera heeft gestaan. 

Wij plaatsen automatische een logo op de vloer van een panoramische panorama, echter is deze half transparant. Hierdoor kunt u in feite door de logo heen kijken. Op deze manier kunt u de gehele opname zien en wordt er niets volledig afgedekt.

Uw online termijn voor uw Panorama’s en Virtuele Tours verlopen niet. Elke Virtuele Productie kan ongelimiteerd online worden gebruikt. Echter raden wij u aan om toch regelmatig een update online te plaatsen.

Voor het implementeren van de 360° Panorama’s en Virtual-Tours, zijn verschillende manieren voor handen. Dit is echter sterk afhankelijk van uw website en uw website omgeving.

Vraag ons naar uw mogelijkheden.

De meest gangbare platvormen worden ondersteund door de Virtual Tours. Hierbij kunt u denken aan zowel desktop computers, smartphones of tablets.

De meest optimale ondersteuning voor een Virtual Tour, is een Java Script en HTML5 compatibel browser. Adobe Flash® format ondersteuning is optioneel.

De volgende browsers geven de juiste ondersteuning:

Desktop:

  • Internet Explorer Versie 10 of hoger is nodig (dit is de eerste versie met correcte HTML5, XML en CSS 3D ondersteuning).
  • Firefox Versie 10 of hoger is nodig (de eerste versie met CSS 3D support).
  • Safari 5.1 of hoger aanbevolen.

Android Browsers:

  • Android 4.0 of hoger is noodzakelijk.
  • Google Chrome Versie 20 of hoger.
  • Firefox Version 18 of hoger is noodzakelijk (de eerste versie met correcte “touch-events” en goeie prestaties en CSS 3D support).

BlackBerry Devices:

  • Sommige BlackBerry devices ondersteunen WebGL en wanneer WebGL beschikbaar is en ingeschakeld zullen de Virtual Tours correct werken.

Ja, alle Virtuele-Tours van PanoTech zijn Google Cardboard en Virtual Reality Brillen compatible.

U kunt geen panorama’s opslaan op uw lokale computer. U kunt ze alleen online bekijken.

Probeer een andere browser te gebruiken: Google Chrome, Mozilla Firefox of Opera. Als je nog steeds een probleem hebt, vul dan ons online formulier in met informatie van de fout, informatie over je browser en besturingssysteem.

Helemaal niet, als u al hosting voor uw site heeft, kunt u uw virtuele tours naadloos integreren in uw eigen omgeving.

Als u merk dat “Auto rotate” vanuit de menubalk niet reageerd, kan het zijn dat u andere grafische elementen hebt open staan. Hierbij zou u kunnen denken aan Google maps, Sociaal delen of een foto. Sluit deze elementen en probeer het opnieuw.